Visie

ABSOLUTION, huidverbetering zonder huidbelasting!

Sinds 2019 werk ik o.a. met het biologische Franse merk ABSOLUTION.

Absolution is opgericht door Isabelle Corron. Een dame met een bevlogenheid voor planten en essentiële oliën en de krachten daarvan.

De producten van Absolution zijn "ECOCERT Greenlife "of  "COSMOS" gecertifeerd  en zijn niet op dieren getest. Alle producten zijn vrij van silliconen, mineralen oliën, GGO, sulfaten, parabenen, hormoon verstorende stoffen,PEG, parfum, flataten en kunstmatige kleurstoffen. 

 

Duurzame ontwikkeling en respect voor het milieu

Absolution producenten zetten zich allemaal in voor duurzame ontwikkeling en respect voor het milieu. Dit ziet u terug in de ingrediënten, maar ook in de verpakking  van de ABSOLUTION producten. 

Het eenvoudige principe dat alle producten met elkaar gemixed en gematched kunnen worden is een teken van puurheid. Het leuke ervan is dat de producten tijdens het mengen, elkaar ook nog eens versterken. Dus 1+ 1= 3. Je krijgt een derde krachtiger product omdat de natuurlijke ingrediënten elkaar intensifiëren.

Waarom kies ik voor dit groene, biologische huidverbeteringsmerk?

Het toekomstbeeld laat zien dat we steeds meer op zoek zijn naar een groenere wereld. We denken veel meer na over wat we eten, wat we smeren en wat we kopen. Ons lichaam, onze huid is een kostbaar bezit en ik ben altijd op zoek naar een pure manier om dit in ere te houden.

Ik ben een manuele schoonheidsspecialiste. Ik werk met mijn handen en geloof in de kracht van massages en daarbij ben ik een voorstander van de huid zo mooi mogelijk ouder te laten worden. De tekenen van de tijd kunnen we vertragen door de juiste combinaties van producten en behandelingen toe te passen. De eenvoud, de puurheid en tegelijkertijd de diversiteit van wat de mix van ingrediënten met u uw huid kunnen bereiken is echt geweldig. Daarbij maakt de combinatie van geuren, specifieke massages die je nergens anders dan bij ABSOLUTION vindt de beleving helemaal af.

ABSOLUTION is een biologische huidverzorging die op u persoonlijk wordt afgestemd!